tag:blogger.com,1999:blog-7541301818059566895.post761184252792519285..comments2023-03-18T09:25:37.532+02:00Comments on MyCrasyKitchen: Киш Лорен (Quiche lorraine)Didahttp://www.blogger.com/profile/14981424268250751421noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7541301818059566895.post-70409160913805098102012-05-12T18:45:37.469+03:002012-05-12T18:45:37.469+03:00Ами да, така се получава понякога...Ще се радвам а...Ами да, така се получава понякога...Ще се радвам ако ти хареса рецептата. Иначе и аз си мислех следващия път да пробвам с праз - няма начин да не е вкусно...Didahttps://www.blogger.com/profile/14981424268250751421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7541301818059566895.post-38188216909902132462012-05-05T20:24:36.229+03:002012-05-05T20:24:36.229+03:00Ха-ха!Разговорът с комшийката - много готино!И на ...Ха-ха!Разговорът с комшийката - много готино!И на мен ми се случват от време на време такива загоряли манджи! Кишът ще се пробва задължително, но мисля вместо лук да ползвам праз, защото имам още доста, а изчерпах почти всички варианти с яйца и мръвка!Надяnoreply@blogger.com