tag:blogger.com,1999:blog-7541301818059566895.post5468715372326272118..comments2023-03-18T09:25:37.532+02:00Comments on MyCrasyKitchen: Гъбена крем супа с крутони и карамелизиран лукDidahttp://www.blogger.com/profile/14981424268250751421noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7541301818059566895.post-40854654771334974032012-05-26T17:19:39.433+03:002012-05-26T17:19:39.433+03:00Ха-ха! Не-е...аз каквото и да бера винаги е под на...Ха-ха! Не-е...аз каквото и да бера винаги е под наблюдаващия поглед на половинката - той е експерта. А иначе някои гъбки наистина имат леко стряскащ цвят. Има едни зелени гълъбки и един път ги занесохме при едни приятели за вечеря...е докато не видяха, че ги ядем спокойно, целия отбор ни поглеждаше недовечиво и със съмнение, ама накрая всичко се изяде до последната гъбка.Didahttps://www.blogger.com/profile/14981424268250751421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7541301818059566895.post-60319784684290361082012-05-25T19:48:35.687+03:002012-05-25T19:48:35.687+03:00Звучи вкусно, а идеята с меда за карамелизирания л...Звучи вкусно, а идеята с меда за карамелизирания лук ми допадна - ще го пробвам! Ама тези червеникави гъбки хич не ми вдъхват доверие, не те ли е страх да ги береш така?Надяnoreply@blogger.com